06 березня, 2010

питання від Hrustiashk'и-Кучеряшки)

ще одна "естафета")але тепер це питання)хоч лише 5)але на деякі досить важко відповісти...спробую)питання від Юлі
"Дякую, Сянка! Звичайно ж і для тебе знайдуться питаннячка. Тримай:
1. Що ти вважаєш найбільшим своїм досягненням на даний момент?
2. З героїнею якого твору себе ототожнюєш і чому?
3. Які твої плани на майбутнє щодо скрапу?
4. Якщо б ти була птахом, то яким?
5. в тебе довгоочікувана відпустка. Куди б ти поїхала: Будапешт, Прага, Відень;
Турція, ОАЕ, Єгипет;
Іспанія,Італія, Греція;
Крим, Карпати;
Данія, Норвегія, Швеція?
І чому?"
1)гмм...якщо чесно, я не знаю)мабуть те, що я поступила на один з факультетів ЛНУ Франка, на якому найважче вчитися))постійно себе питаю "чому саме туди мене понесло??"))і напевно ще те, що я попри поради друзів вибрала іспанську мову, як другу, а не німецьку, як мені всі казали)надіюся, що я не помилилася з вибором)
2)от скажу чесно - я навіть приблизно не знаю) я швидше ототожнила б себе з якоюсь героїнею якогось фільму))але навіть тут не знаю))
3) ооо...плани в мене наполеонівські))хочу нарешті зробити альбом)виграла цукерку, в якій надіюся будуть кільця, папірчик, квіточки, висічки))хоч часу зараз не дуже багато, але хочу зробити щось гарне і в недалекому майбутньому))
4) от якби була можливість стати птахом, попросилася б, щоб бути якоюсь пташкою, щоб можна було полетіти кудись далеко від Львова і від тих всіх людей, які зробили мені боляче(
5)  і тут почну з "якщо чесно"))
якщо чесно, я б поїхала в навколосвітню подорож)хочу відвідати багато місць)особливо Лондон і Великобританію загалом), Париж, Прагу(і особливо їхній гідропарк))), Рим, Мадрид, Венецію, Варшаву і також Польщу загалом), і хочу поїхати в Голландію...подивитися на їхні тюльпанові поля)), хочу в Австралію, в Америку(і Північну, і Південну)))...я хочу всюди)))от тільки би було коли зі що і з ким))
і ще хочу в Арабські Емірати і в Південну Африку))от всюди я хочу ))а Карпати це і так моє рідне)а ось Крим)я там ще не була)варто почати з нього))і ще хочу в Київ)дууже...хоча б на тиждень))погуляти)

4 коментарі:

  1. 1)чому саме скрап і листівки?
    2)море-сонце-пляж чи сніг-сонце-ліс?)
    3) що хотіла б отримати в подарунок на 18 років?
    4)іспанська,англійська, німецька чи українська?чому?
    5)Сутінки, Титанік чи щось інше?(Поттер не рахується))

    ВідповістиВидалити
  2. іспанська дуже мелодична мова, я б теж хотіла знати її. А от бути птахом, це добре ти сказала)) хоч це і не вихід, бо люди завжди будуть робити боляче, головне не брати це близько до серця!

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую за відповіді!!! Дуже цікаво познайомитися ближче:) Іспанська-то круто, як на мене,думаю ти не помилилася! А от про пташку...не сумуй! Час -найкращий лікар! Все буде гуд!;)))

    ВідповістиВидалити