01 квітня, 2010

з Великоднем)

свято наближається)а до нас в університет приїхала професор з Чікаго...хоч вона і живе там, народилася вона в нас...у Львові)і приїжджає до нас деколи прочитати лекції про Шекспіра і сучасне американське життя)
завтра в нас буде остання весняна лекція)але обіцяє, що приїде восени)
цього разу нам випало купляти їй подаруночок на згадку)


картинки з тої серії...я їх обожнюю)вони керамічні...розміром десь 25*25..важкі...але тааакі гарні)і досить "демократична" ціна)всього 40 грн за штучку)за такі гроші я б всі скупила))вони є на різні тематики)від котиків і корів) до рибок і ось таких..українських)
а відкриточку я вже сама вирішила зробити)настрій з'явився нарешті)не знаю як вам...а мені все дуууже подобається)на першій і фотографії трохи видно, що вона перекособочилась трохи((заважка з одного боку)хилить її))






11 коментарів:

  1. листівка дуже красива! ти молодець! а от керамічні пластини подарунок кльовий, тільки їй буде його проблематично додому везти - вони ж дійсно важкі, а обмеження по вазі багажу зараз страшенно суворі, плюс є ну просто дуже велика імовірність, що вони в дорозі розіб"ються - може їх якось подарувати в спец упаковці з поролоном чи ще якось, щоб не побилися?

    ВідповістиВидалити
  2. дякую)розвиваюся))
    вони хоч і керамічні, але не думаю, що не поб'ються)вони десь в 1-1.5 см висоту, і я вже дарувала такі, якраз перед переїздом)на міцність картинок не було скарг)хоча важкі)десь по 0.4 кг кожна)якось буде)

    ВідповістиВидалити
  3. я просто так само рамки з штатів додому везла - скло побилося відразу. а подруга везла дуже красивого керамічного ангела на різдво - теж побився. ну будемо надіятися, що доїдуть цілі :)

    ВідповістиВидалити
  4. будемо дууже сильно надіятися)
    хоча може бути і таке, що вона їх тут залишить через вагу)якби я везла щось керамічне я б в салон взяла з собою)щоб надійніше було)

    ВідповістиВидалити
  5. теж варіант, але можуть не дозволити взяти таке. хоча хто їх знає. та й з іншого боку - з собою в багаж теж багато всього не набереш з тими їхніми обмеженнями. словом відпишеш чи вони їй сподобалися ;)

    ВідповістиВидалити
  6. те, що сподобались знаю точно)))після того як подарували бігала з ними по університету, як мала дитина))хоч їй вже біля 65))
    а от чи привезла нормально картинки буду знати вже десь в листопаді))може швидше))

    ВідповістиВидалити
  7. а ви з нею не підтримуєте контакт коли вона вдома? пошта, фейсбук, твітер і т.д.?

    ВідповістиВидалити
  8. вона нам дала мейл коли перший раз приїжджала, але я їй не писала ще)я вже про нього забула)треба буде написати ))гмм)і в фейсбуці її можна пошукати)дякую, що нагадала)))

    ВідповістиВидалити
  9. Сяна я тобою пишаюся:)Ти в нас просто талант!Лю=**

    ВідповістиВидалити
  10. И мне очень нравиться!!!Сянка,ты молодчинка!!!

    ВідповістиВидалити
  11. дякую)))
    може познайомимось нарешті без ніків??)

    ВідповістиВидалити