07 лютого, 2010

а ви таким користувались??)

я сьогодні влаштувала екскурсію по майже всіх інтернет-магазинчиках України...знайшла досить багато...якщо вважати, що 7-8 багато))
так ось...в одному магазині є бааагааато товару...за досить низькими цінами...магазин в Тернополі...ви таким користувались магазином..чи він чогось вартує??))
подивіться....і роздивіться де там написано скільки коштує доставка...я або сліпенька або вони її не беруть)))
ось цей магазин Крестомания
я там найшла досить симпатичні брадси- сердечка(квіточки,звичайні)...здається 6 мм, упаковка 100 шт щось за 28 грн...подивіться...якщо щось сподобається може до спілки візьмем)))
оо...і там є коврики ...32*32 здається 103 грн...чи то 30*45 стільки коштує..подивіться..там дуууже багато товару))

5 коментарів:

  1. Оксана, тут великий вибір товару, але трохи дорожче. І дуже довго відправляють (до тижня). Я брала колись папір, якого ніде не було, крім як в них... А за доставку я вже і не пам`ятаю:(
    Але, ось знайшла:
    http://www.krestomania.net/forum/viewtopic.php?f=73&t=6333

    ВідповістиВидалити
  2. дякую))я ту статтю бачила...але мені цікаво чи вони беруть гроші за доставку додатково, чи вона входить в суму, чи просто за доставку самій платити треба буде коли товар отримаю)

    ВідповістиВидалити
  3. Прочитай 7 пункт тут http://www.krestomania.net/rules.html Теж не могла знайти інформацію про замовлення, то скористалася контактним телефоном і мені підказати де все шукати-читати. :)
    За доставку в наших Інтернет-магазинах треба платити всюди, хіба вже купиш більше ніж на 300 грн. (десь іще є межа 250 грн.), то тобі надішлють так. Якось я при замовленні на це не зважила, а потім зрозуміла, що на могла б взяти на 2-3 аркуші паперу більше, аніж платити майже ці ж гроші за доставку. :(

    ВідповістиВидалити
  4. приветик, ПИФочка, пришли мне свой адресок
    hr-ar(гав)ukr.net

    ВідповістиВидалити